BEST STONER GIFTS OVER $100 ๐ŸŽHIGH FRIENDS! Today we run down our top 5 favorite gifts from 2021 for the high-class stoner in your life. These luxury items are all priced over $100 but we …

source

Similar Posts

40 Comments

  1. .awesome….so fun to watch u two…on a Sunday aft. thanks…(different sub.)…what about a video on if all the glass containers for dab juice concentrate are being recycled…like maybe a start to finish journey of the leftover glass jars………just a idea…K.K……………….xoxo

  2. Yooo give Santa MILKY (as in fill the stunden glass both sides and leave a lil extra in the cookies gpen connect) and the cookies wax is in the cookies studen and connect ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿปโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’šgotta love 18+ Santa and still giving him milk and cookies. Last year Santa got me a triple chamber bubbler. I still love him to this day ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป

  3. Great channel usually but You guys are soo bad when it comes to product suggestions. 150 dollars for a temp gun…… this is a 20 to 30 dollar product at most. You can pic up a infrared temp gun from anywhere for under 30 bucks. You do not need this product if someone gave me a 250 temp reader I would give it back and tell them to be better shoppers. This type of lifestyle of buying over priced products is bad for the economy. You are pumping up businesses who should otherwise fail and adapt. I'm still cringing that you are bragging about using vegetable oil to make edibles. The freeze pipes are so unproductive you will always get higher using a device that does not have cold surfaces this forces thc condensation and reduces the efficiency. The stundden glass thing suckss. It is so wack it doesn't even pull all the smoke into the device. A ton comes off the side when burning flower This is a fad device and is way more wasteful than a regular bong. I look forward to the next under 100 video. This isn't a criticism of your channel as a whole just the products on the market which are a giant waste of money.

  4. Hey man! Love the content! So I have a question, could you make a vid on the best strains for beginners and recommended thc levels? Thanks! โค๏ธ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *