AUTOMOBILOVY MORDOR | Tie Najvacsie Zveriny z Las Vegas SEMA 2021 | 3.cast – KOZA BOBKOV



VEZMI SVOJ MERCH TU – ⚛️ INSTAGRAM – ✓ 10% ZLAVA NA KONTROLU HISTORIE …

source

Similar Posts

38 Comments

  1. Ten "tesla tunel" alebo ako to nazvať by bolo ešte lepšie keby tie tesly to odšoferovali samé 😁 a tiež by ma potešilo videjko s tvojimi novými autíčkami (kozomobily- kozmobily) 😂

  2. Kožený človek, mal by som priane, či by bolo možné spraviť nejaké kožené video s naloženým koženým autom Lexus LFA. Ak by to bolo možné bol by som neskutočne spokojný kožený človek.

  3. Serus Koza, niekedy by si mohol vysvetliť ako to funguje v USA s tými skríženymi slonmi s žirafami, či sa tie podvozky daju normalne zapísať alebo si také auto kúpi nieaky mimozemšťan, porobí a vozí to po zrazoch na vesmírnej lodi pre prd Boží. Proste sa mi nezdá aby dačo take mohli zapísať do papierou. Dík

  4. Koza, super video, SEMA je očividne mmmasaker. Ako fanušika Tesiel ale aj krasnych V8 aut ma sklamalo, že si nenavštivil a neukazal PRVU V8 TESLU NA SVETE!! Pokusalo sa o to uz mnoho rozkurovacov, ale realne to dokazal len Rich Rebuilds a doniesol ju aj na semu!

    Btw ten tunel aj celu tu stanicu pod LVCC vykopala Muskova firma Boring Company, podobny tunel maju aj v LA, konkretne z Hawthorne cez mesto az na letisko LAX. A v par dalsich mestach sa tieto tunely rozbiehaju.

  5. Moc nechápu proč některé ty věci lidi staví… řeba ty megazvednuté pickupy.
    Co s takovým autem? Někde vystavit? Jezdit s tím nejde, ale ani do obýváku se to nevejde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *